Rreth nesh

444444

Profili i kompanisë   

 LOGO 17 4 një markë ndërkombëtare të famshme, të cilat janë të specializuar në kërkimin dhe zhvillimin e llojeve të ndezjes (Low NOx) dhe ndezjes pjesë këmbimi. si udhëheqës i ndezjes profesionale dhe prodhimin rezervë ndezjes Ne jemi të furnizuar deri në datën zgjidhje termike në botë. ne jemi të mbajtur hapësirë ​​me teknologjinë më të fundit globale termike, efikasitetit të teknologjisë së lartë profesionale të hulumtimit dhe zhvillimit dhe prodhimeve ekipi, shitjet shumë dhe neto të shërbimit, të gjitha këto superioritetit do të na bën të kryer angazhimet tona. Në mënyrë që të shërbejë vendet e tjera të konsumatorëve të mirë dhe më të shpejtë, EBURN vendos subcompany në Shanghai. Ky eksport zyrë përfaqësuese biznesi kryesor është që të eksportojë llojet e ndezjes dhe energjisë për ngrohje zgjidhjet e projektimit, prodhimit dhe shërbimeve teknike në vende të tjera, për shkak të mban hapësirë ​​me kompaninë mëmë nga teknologjia produktiv dhe struktura e prodhimit, burners kështu EBURN dhe zgjidhjet e energjisë për ngrohje janë të njohur me to "lowcarbon konservimit të energjisë të lartë të efikasitetit për mbrojtjen e mjedisit", ne kemi qenë eksportuese e produkteve tona në shumë vende si, Rusia, Malayxia, Japoni Singapor, Indi, Tajlandë, Uzbekistani, Kazakistani, Ukraina, Britania e Madhe, Spanja etj. Ne jemi gjithashtu distributor për disa burners markë e famshme dhe Sarts si: Riello, balturADAS. FID .Weishaupt, SIEMENS, DUNGS, BRAHAMA, SUNTEC, Danfoss, Honeywell, krom, MADAS, Fida dhe COFI etj ne mund të ju japin çmim të veçantë për këto produkte. EBURN janë themeluar në sot, scan gjerësisht ardhmen. Siç është përcaktuar gjithmonë marrëdhënie kohë të gjatë të biznesit me përdoruesit, organizimin e projektimit dhe kompani të projektit. Vazhdimisht duke kërkuar risi teknike zhvillimin e produkteve të reja dhe gjeti një shtëpi të re të lavdishme të ngrohtë.
LOGO 17 6 Thanks dhënë Kinën, faleminderit!


WhatsApp Online Chat!