Lajme

 • New type M-BTG and M-TBG series Gas Burner

  New type M-BTG and M-TBG series Gas Burner

  M-BTG and M-TBG series is the great flexibility in its configuration so that it can be adapted to meet any specific system needs. There are single-stage versions, two-stage, two-stage progressive/modulating pneumatic and two stage progressive/modulating electronic versions. As regards polluting e...
  Lexo më shumë
 • Burner tipar Performance

  Burner tipar Performance

  Al-në-një ventilator. Auto-operacion switch Manual për një fazë / dy fazë Fshij tub para ndezjes. Siguria monitoron flakë të sistemit. Porta e ajrit do të mbyllet automatikisht kur ndezjes ndaluar running. (Manual rregulluar portën e ajrit për një fazë) Është i përshtatshëm për instalimin, komisioneve dhe ...
  Lexo më shumë
 • Njoftim Burner kur blejnë

  Njoftim Burner kur blejnë

  Njoftim kur blejnë: I tërë diagram është bërë nga standardi efektive në kazan eksperimentale. Kushti i vërtetë mund të jenë të ndryshme për shkak të faktorëve të mëposhtëm: a. presioni i kazan mund të mos jetë e njëjtë. Pra, aftësia e të cilit ndezjes kapërcen presion kazan është differe ...
  Lexo më shumë
 • Performanca Dual Karburanti Burner Heavy Oil / Gas Teknologjik

  Performanca Dual Karburanti Burner Heavy Oil / Gas Teknologjik

  1.Alternate metan gazi / ndezjes rënda të naftës. 2.Air-gaz përzierjen në shpërthim-tub dhe një dy-faza operacion progresive output. ir ose avull për spërkatës. 3.Ability për të marrë vlerat optimale djegie nga regu- ajri lating djegies e shpërthimit-tub. 4.Maintenance lehtësuar nga fakti që njësia një përzierjen ...
  Lexo më shumë
 • Rrëshqitje / modulating performance Drita Oil Burner Teknologjik

  Rrëshqitje / modulating performance Drita Oil Burner Teknologjik

  1.Light ndezjes naftës. 2.two-faza operacion progresive output. presioni 3.High Atomizimi mekanike e karburantit duke përdorur grykë. 4.Ability për të marrë vlerat optimale djegie nga rregullimin e djegies ajrin dhe shpërthimit-tub. 5.Maintenance lehtësuar nga fakti që njësia Atomizimi mund të hiqet me ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!