EBURN, një markë ndërkombëtare të famshme, të cilat janë të specializuar në kërkimin dhe zhvillimin e llojeve të ndezjes (Low NOx) dhe ndezjes pjesë këmbimi. si udhëheqës i ndezjes profesionale dhe prodhimin rezervë ndezjes Ne jemi të furnizuar deri në datën zgjidhje termike në botë. ne jemi të mbajtur hapësirë ​​me teknologjinë më të fundit globale termike, efikasitetit të teknologjisë së lartë profesionale të hulumtimit dhe zhvillimit dhe prodhimeve ekipi, shitjet shumë dhe neto të shërbimit, të gjitha këto superioritetit do të na e bën të ...

Lexo më shumë

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

WhatsApp Online Chat!